Ovipuhelinjärjestelmä – mitä se sisältää ja miten se toimii?

Töölönkatu 8, As Oy Tusculum ovipuhelintaulu sekä Jukka Kähkönen

Tuotteet ulko-ovelle

Pohjoisranta 14 Classe 300

Ovipuhelintuotteet sisälle

Intratone Visio-kutsutaulu sekä malliyhteys

Ovipuhelinjärjestelmät langattomasti

Urmet Ipervoice pilvi

Ovipuhelinjärjestelmät tietoverkkoon, IP

Esitteet, käyttöohjeet ja käyttöapu

Lisätarvikkeet

Ovipuhelinjärjestelmään voidaan asentaa monenlaisia lisäosia käyttökohteen ja -tarpeen mukaan. Yksinkertaisimmillaan ovipuhelinjärjestelmä tarkoittaa ulko-oven yhteydessä olevaa kutsutaulua ja sisätiloissa olevaa vastauspuhelinta. Vieras ilmoittaa järjestelmän kautta olevansa tulossa, ja kotiväki hyväksyy saapumisen avaamalla ulko-oven kutsusta. Kohteesta riippuen kutsutaulu voidaan asentaa myös sisälle, esimerkiksi aulatiloihin. Langattomat ratkaisut ja kuvanäytöt kuuluvat alan suosittuihin uutuuksiin.

Elkesan Oy toimittaa laadukkaat ovipuhelinjärjestelmät yksityisille, taloyhtiöille, isännöitsijöille, yrityksille ja jälleenmyyjille kautta maan. Meiltä saat laitteiston asennuksineen ja huoltoineen. Omaa tuotantoamme ovat mm. asiakaskohtaiset ovipuhelinjärjestelmien kutsutaulut. Vakiotoimitusten lisäksi pystymme toimittamaan erikoistilauksia ja asiakaskohtaisesti räätälöityjä tuotteita kohteeseen kuin kohteeseen.

Parhaimmat ratkaisut, huomattavaa valikoimassamme:

  • Hyvä puheääni
  • Laadukas kamerakuva
  • Soittoäänen säätömahdollisuudet
  • Tyylikäs ja selkeä muotoilu
  • Vastauspuhelimen helppokäyttöisyys

Suosittua: ovipuhelin kameralla

 

Nykyaikaiset ovipuhelinjärjestelmät sisältävät myös värikuvaa, jonka avulla saat lisätietoa tulijasta pienellä silmäilyllä.  Terävä ja kirkas kuva tuo mukavaa lisäturvaa ja helppokäyttöisyyttä ovien avauksiin. Ovipuhelin kameralla on pieni satsaus turvallisuuteen ja arjen sujuvaan oloon.

Helppo asennus ammattilaiselta

Asennamme ovipuhelinjärjestelmät niin uudiskohteisiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Ovipuhelinjärjestelmän asennus käy ammattilaiselta näppärästi ilman turhaa odottelua ja pähkäilyä. Asennamme itse järjestelmät pääkaupunkiseudulla. Muualla Suomessa asennustyöt tehdään luotettavien ja hyväksi havaittujen kumppaneidemme toimesta.

Langaton ovipuhelin

Langaton ovipuhelinjärjestelmä tuo uusia mahdollisuuksia käyttöön. Asennus on helppoa, ja käyttö sujuvaa kännykän tai tabletin näytöltä. Langaton ovipuhelin kameralla mahdollistaa myös videokuvan hyödyntämisen. Video-ovipuhelin ja sen langaton yhteys mahdollistaa puhelut vierailijoiden kanssa. Etäyhteytenä sujuvat lisäksi porttien ja ovien avaukset sekä jopa valaistuksen hallinta sovelluksen mukaan.

Tietoverkkoon kytketty ovipuhelinjärjestelmä

Kun ovipuhelinjärjestelmä liitetään esimerkiksi yrityksen tai kiinteistön tietoverkkoon, saadaan helppoa hallintaa monenkin pisteen ohjaukseen. Järjestelmän pienin koko on yksi kutsutaulu ja yksi vastauslaite, suurimmillaan pisteiden määrä on käytännössä rajaton. Verkko-ovipuhelimelle ei ole tarpeen rakentaa omaa kaapelointia, vaan se hyödyntää olemassa olevaa verkkoa. Valikoimamme verkko-ovipuhelin on liitettävissä kulunvalvontaan ja siinä on laaja valikoima ovipuhelinten vakiotoimintoja.

Huoltotiimiltämme apua

Elkesan Oy:n oma huoltotiimi palvelee pääkaupunkiseudun alueella. Muualla Suomessa hyödynnämme kokeneita yhteistyökumppaneitamme. Huoltotiimimme korjaa, huoltaa ja päivittää kaikkien kohteiden järjestelmiä merkistä riippumatta. Olipa kyseessä ovisummerin korjaus tai koko järjestelmän huolto, annamme mielellämme lisätietoa koko tietotaidollamme.

Ovipuhelinjärjestelmien tukku ja varaosaliike jälleenmyyjille

Ovisummerit, kutsutaulut, IP-ovipuhelimet, langattomat ratkaisut, video-ovipuhelin.. –

kattavasta valikoimastamme löydämme parhaimman ratkaisun kohteeseesi. Kun ovipuhelimen hinta ja asennuskustannukset kiinnostavat, olethan yhteydessä Elkesan Oy:n ammattilaisiin.