Classe 100X16E langaton wifi-ovipuhelin

Bticino Classe 100 langaton WifiClasse 100X16E- katso video!

Classe 100-sarjan kolme luuritonta "handsfree"-ovipuhelinta ovat kuin kolme kaunista sisarusta.

Classe 100X16E, langaton Wifi

Vanhin ja viisain näistä on Classe 100X16E, "Extra", "Enchanged", Btinon tyyppinumerolta 344682. Yleisnimitys tuotteelle on "Max". Tässä mallissa on soitonsiirto matkapuhelimeen- Classe 100 liitetään asukkaan omaan langattomaan Wifi (Wlan)-verkkoon ja sitä kautta se pääsee maailmalle. Asukkaan matkapuhelimeen asennetaan Bticino App, jonka voi ladata lisenssittä sovelluskaupoista. Tämän jälkeen matkapuhelin laajenee taskussa kulkevaksi ovipuhelimeksi- ja ainoa vaatimus, että Ios/Android-puhelimesi pääsee matkapuhelinverkkoon. Vastaa ovipuhelimeesi vaikka ruuhkabussissa. Yhteistä kaikille Classe 100-sarjan luurittomille ovipuhelimille on suuri, selkeä ja kirkas värikuvallinen 5" näyttö. Laaja valikoima soittoääniä. Tässä mallissa on myös Netatmo-yhteensopivuus. Puhelimessa on peruspainikkeiden -ovenavaus, puheyhteys, manuaalinen kuvakutsu- lisäksi viisi ohjelmoitavaa painiketta, joilla voidaan ohjata valoja, rikosilmoitinjärjestelmää, soittaa sisäpuheluja.

Classe 100V16E, laajat toiminnot soitonsiirrotta

Classe 100V16E on sama kuin 100X16E, mutta ilman soitonsiirtomahdollisuutta. Siinä on samat ohjelmoitavat painikkeet. Malli soveltuu mainiosti isoimman mallin rinnakkaiskojeeksi, tai kun halutaan sisäpuhelutoimintoja ja muita edistyneitä toimintoja.

Classe 100V16B, perusmalli "Mini"

Pienin näistä on Classe 100V16B, "Basic", perusmallinen video-ovipuhelin. Yleisnimitys tuotteelle on "Mini"- "Basic" kun taas on varattu puheluureille. Ominaisuuksiltaan se ei kuitenkaan kalpene isompien sisarustensa rinnalla. Suuri, kirkas ja selkeä 5" näyttö kuuluu jokaiseen malliin. Vain laajat toiminnot on pudotettu pois. Mallissa ei ole soitonsiirtomahdollisuutta, ja ohjelmoitavia painikkeita on yksi. Kuitenkin sillä voi toteuttaa samat toiminnot kuin isommillakin malleilla- yksi ohjelmoitava painike voidaan halutesssa ohjelmoida ohjaamaan porrasvaloja, sillä voidaan soittaa sisäpuhelu jne. Siksi tämä malli valitaan aina, kun valitaan videokuvallinen ovipuhelin. "Miksi maksaa soitonsiirrosta, jos sitä ei tarvita."