Tarjouspyyntö

Laskemme mielellämme tarjouksen ovipuhelinjärjestelmästä. Tavoitat meidät tätä kautta yhtä helposti ja varmasti kuin sähköpostillakin.
Asennuskohteen tiedot. Minimitiedot, joilla tarjouksen voimme laskea, on asennuskohteen -Taloyhtiö, yrityskiinteistö- nimi ja osoite, kutsutaulujen määrä rappua kohden sekä huoneistomäärä kussakin rapussa. Mitä enemmän saamme tietoja, sitä tarkemman tarjouksen voimme laskea. Valokuvat ja yhtiöjärjestys ovat erittäin hyvä lisä tarjouspyyntöön. Esimerkkejä valokuvista: Jokaisen painiketaulun valokuva, yleiskuva oviympäristöstä jossa ko. ovipuhelintaulu on, valokuva tyypillisestä ovipuhelimesta, joita huoneistossa on. Minimitiedot on taloyhtiön nimi, osoite, huoneistomäärä per rappu, painiketaulumäärä per rappu (eli "A ja B ovat suoraan kadulta, kummassakin 30 huoneistoa, C, D ja E ovat sisäpihalla ja jokaisella oma 10 painikkeen taulu sekä portilla yhteinen 30 nappia").
Hyödylliset lisätiedot: Nykyinen ovipuhelinjärjestelmä jos on, rakennusvuosi, ovipuhelinjärjestelmän asennusvuosi, valokuvat jne.
Liitteet

Voit liittää kerralla useamman tiedoston.