Elkesan ovipuhelimet Classe 100

Classe 100: Ovipuhelimet puheyhteydellä ja värivideokuvalla

Classe 100-sarja sisältää ovipuhelimet laajalla ominaisuusvalikoimalla. Classe 100 on oikea valinta, kun perusominaisuudet eivät riitä: Luurillisesta handsfreehen.

Tämä sivu on kopioitu oikeastaan suoraan Bticinolta, ja editointia voisi katsoa sillä silmällä. Esim. orkkissivu on responsiivinen.

http://www.bticino.com/products-catalogue/classe-100-2-wires-audio-and-video-internal-units/

Katso video

<saisiko tuon videon jotenkin embed, kuten etusivun video, mutta pienempi ruutu?>
PDF-esite Classe 100 sarja

OMINAISUUDET

Classe 100-sarja sisältää laajan valikoiman ovipuhelimia puheyhteydellä sekä puhe- ja videoyhteydellä. Kaikista ovipuhelimista on valittavana sekä luurillinen malli että luuriton, kaiuttava handsfree. Asennusvaihtoehdoista pinta-asennus tapahtuu vakiona ilman erikseen tilattavia lisäosia. Lisäksi on saatavilla valikoima lisätarvikkeita: Uppoasennuskotelo, kallistettava asennusteline sekä uppoasennukseen että pinta-asennukseen, pöytäasennussarja sekä videokuvallisiin luurilisälaite, jolla videokuvallinen handsfree muuntuu kaksoiskäyttöiseksi.

Classe 100 on yhdistelmä käytettävyyttä ja tyylikästä muotoilua.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Valkoinen, kiiltävä “lasimainen” pinta;
  • Erittäin ohut;
  • Liki rajoittamaton määrä ohjelmointivaihtoehtoja yksinkertaisella Bticino-ohjelmoinnilla ilman ohjelmointilaitteita;
  • Pinta-asennusteline seinään vakiona mukana;
  • Pöytäteline, uppoteline, kallistettava asennusteline lisävarusteena.

CLASSE 100 puheyhteydelliset ja videokuvalliset ovipuhelimet

TÄSSÄKIN KOHDEN TUO ORKKIS BTICINON TYYLI OLISI PAREMPI

Classe 100 sisältää kaikki asiakkaiden tarpeet huoneistojen ja toimistojen ovipuhelimiksi. Classe 100 sisältää kaksi videokuvallista ovipuhelinta:

  • Classe 100V12E;
  • Classe 100V12B.

Sekä kolme puheyhteydellistä ovipuhelinta :

  • Classe 100A12B;
  • Classe 100A12C;
  • Classe 100A12M.

Classe 100V12E: Malliston lippulaiva, jossa kaikki toiminnot.

Luuriton handsfree-ovipuhelin värivideokuvalla, induktiosilmukalla (T), pinta-asenteinen ja lisävarusteilla useita asennusvaihtoehtoja: Seinäasennus, uppoasennus, uppo- ja pinta-asennus kallistettavalla telineellä sekä pöytäasennus. Lisäksi myös lisävarusteena luuri, jolla puheyhteys mahdollinen luurilla tai luuritta. Näyttönä on 4.3″ (16:9) värillinen LCD-näyttö. Painikkeet: Classe 100-sarjan pyöreä painikkeisto (manuaalinen yhteys taululle/tauluselaus, ovenavaus, porrasvalot, puheyhteyden aktivointi) sekä neljä ohjelmoitavaa painiketta. Kuusitoista soittoääntä.

Classe 100V12B: Perusmalli: yksinkertainen, kompakti, kaikki tarvittava.

Luuriton handsfree-ovipuhelin värivideokuvalla 4.3″ (16:9). Kaikki tarvittava, ei mitään liikaa tai liian vähän. Painikkeet: Classe 100-sarjan pyöreä painikkeisto (manuaalinen yhteys taululle/tauluselaus, ovenavaus, porrasvalot, puheyhteyden aktivointi). Vakiona seinäasennukseen (pinta-asennus), lisävarusteena pöytäteline.

Classe 100A12B: Puheyhteydellinen luuriton handsfree tutuilla Classe 100 sarjan ominaisuuksilla.

Luuriton handsfree-ovipuhelin. Painikkeet: Classe 100-sarjan pyöreä painikkeisto (manuaalinen yhteys taululle/tauluselaus, ovenavaus, porrasvalot, puheyhteyden aktivointi). Vakiona seinäasennukseen (pinta-asennus), lisävarusteena pöytäteline.

Classe 100A12C: Ovipuhelin luurilla sekä perustoiminnoilla

Ovipuhelin perinteisellä luurilla. Kun halutaan tuttu käyttötapa tai keskustelun pitää pysyä luottamuksellisena. Erinomainen esimerkiksi avokonttoriin. Painikkeet: Classe 100-sarjan pyöreä painikkeisto (manuaalinen yhteys taululle/tauluselaus, ovenavaus, porrasvalot, puheyhteyden aktivointi). Vakiona seinäasennukseen (pinta-asennus), lisävarusteena pöytäteline.

Classe 100A12M: Ovipuhelin luurilla ja lisäpainikkeilla

Ovipuhelin perinteisellä luurilla. Kun halutaan tuttu käyttötapa tai keskustelun pitää pysyä luottamuksellisena. Erinomainen esimerkiksi avokonttoriin. Painikkeet: Classe 100-sarjan pyöreä painikkeisto (manuaalinen yhteys taululle/tauluselaus, ovenavaus, porrasvalot, puheyhteyden aktivointi). Neljällä lisäpainikkeella voidaan toteuttaa esimerkiksi sisäpuhelutoiminnot tai ohjata lisäovia. “Vain mielikuvitus on rajana.” Vakiona seinäasennukseen (pinta-asennus), lisävarusteena pöytäteline.).

ASENNUKSEN JOUSTAVUUTTA

Classe 100V12E videon sisäinen yksikkö voidaan asentaa mekaanisten lisälaitteiden avulla, jolloin varmistetaan asennuksen joustavuus maksimaalisesti.

Pinta- tai uppoasennuksella

Vakiovarusteena toimitettu asennusprofiili ohuimmillaan 9mm.

Kallistuvalla näytöllä

Pinta- tai uppoasennuksessa kallistuva näyttö, joka mahdollistaa kaikissa asennustilanteissa optimaalisen näytön katselukulman.

Luurilla

Asennustyyppi niille, jotka haluavat perinteisen ratkaisun sekä niissä tilanteissa, joissa vaaditaan viestinnän luottamuksellisuutta.

Pöytäasennuksella

Asennustyyppi tilanteissa, joissa tarvitaan pöydälle laitettava ratkaisu.

Puheyhteys luurilla Ei (lisävaruste) Ei Kyllä Kyllä Kyllä
Värillinen videokuva Kyllä Kyllä Ei Ei Ei
Handsfree Kyllä Kyllä Kyllä Ei Ei
Ovipuhelimen väri Valkoinen Valkoinen Valkoinen Valkoinen Valkoinen
Näyttö LCD 4,3″ LCD 3,5″ Ei Ei Ei
Ovenavauspainike Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Portaiden valonohjaus Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Tauluyhteys/kameran aktivointi käsin Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä Kyllä
Sisäpuhelutoiminnot Kyllä Ei Ei Kyllä Ei
Induktiosilmukka Kyllä Ei Ei Ei Ei
Ammattimainen studio (toimisto)-toiminto Kyllä Ei Ei Ei Ei
Asennus Pinta/uppo/pöytä Pinta/pöytä Pinta/pöytä Pinta/pöytä Pinta/pöytä

 

ASENNUS

Classe 100 takaa suurimman mahdollisen joustavuuden asennuksissa.

Classe 100V12E video-ovipuhelin voidaan asentaa pinta-asennuksena, uppoasennuksena, pöytätelineeseen, kallistettavaan telineeseen ja sivuluurilla (yhdistetty handsfree tai luuri).

Classe 100V12B, Classe 100A12B, Classe 100A12M, Classe 100A12C asennetaan pintaan tai pöytätelineeseen. Lyhyesti: Lippulaivamallissa kaikki asennustavat, muissa versioissa pinta tai pöytä.

Opasvideot

miten tämän upottaisi
Katso kaikki opasvideot

Classe 100V12E

 

Classe 100V12E

 

Classe 100V12E

 

Classe 100V12E