Bticino-ovipuhelimet videokuvalla

Takaisin
Soitonsiirtomalli Wifi Alexa Classe 300EOS-mallissa on suuri 5” pystynäyttö, soitonsiirto matkapuhelimeen ja se on Netatmo-yhteensopiva. Alexa sisäänrakennettuna.

Bticino-ovipuhelimet videokuvalla

MITEN VALITA VIDEOKUVALLINEN OVIPUHELIN

Bticino-ovipuhelinjärjestelmissä meillä on useita vaihtoehtoja videokuvallisiksi ovipuhelimiksi. Kuten aina, runsaudenpula aiheuttaakin sen, että loppujen lopuksi ei pystykään valitsemaan mitään.

Valintaa helpottaa kuitenkin se, että kaikki mallit ovat toimivia, hyviä ja laadukkaita. Valintaa helpottaa myös se, että kaikki Bticinon väyläovipuhelimet ovat keskenään yhteensopivia: voit kytkeä jopa 2000-luvun alun järjestelmään nykyaikaisen Classe 300EOS-ovipuhelimen, ja myös toisinpäin, 2000-luvun alun puhelimen nykyjärjestelmään.

Hinta on myös erittäin hyvä valintaperuste. Bticinon valikoimissa edullisin malli on Classe 100V16M (344625) ja Classe 100V16B (344652), “Mini”, josta ei kuitenkaan puutu mitään. Malleja on siis kaksi- “Mini luurilla” ja “Mini luuritta”.

Suuri, kirkas 4.3″/5″ värinäyttö, kaikki tarvittavat painikkeet ja ohjelmoitava painike sekä soittoäänivalikoima että soittoäänen voimakkuuden säätö että mykistysmahdollisuus merkkivalolla. Perusmallia asennetaankin aina, kun tehdään videokuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Aina, kun tehdään kokonaan videokuvallinen ovipuhelinjärjestelmä, tämä malli on se, joka asennetaan jokaiseen huoneistoon “talon laskuun”. “Perusmalli talon laskuun, muista malleista lisähinta.”

Perusmallit ovat siis nämä kaksi: Mini luurilla (344625) ja Mini luuritta (344652)- on makuasia, kumman haluaa. Mini luuritta eli “handsfree” on myydyin malli. Luurillinen on taas hieman edullisempi, ja toimistoympäristöissä sitä myös arvostetaan- puhutaan luuriin, se ei kaiuta koko toimistoon asioita.

Runsaudenpula on kuitenkin silmänlumetta. Oikeastaan kannattaa keskittyä vain kolmeen malliin- Mini luurilla, edullisin perusmalli, Mini luuritta ja sitten Mini luuritta soitonsiirrola. Muut mallit kannattaa tiedostaa, että kun vaatimukset kasvavat, niitä tarvitaan vasta sitten.

Ominaisuudet lisääntyvät mallista toiseen siirtyessä, perusmalli “mini” – laajennettu malli “midi” – soitonsiirrollinen “Wifi”-malli “Maksi” – soitonsiirrollinen “Wifi”-malli Classe 300 ja Classe 300, Wifillä ja Alexalla.


“Mini luurilla” -> “Mini luuritta” -> “Medium” -> “Maksi Wifi” -> “7 tuumaa Wifi” -> Pystynäyttö, Wifi ja Alexa.

Classe 100-sarja

Classe 100-sarja, yleisesite

Classe 100V16B, perusmalli “Mini”


Perusmalli “Mini” on Classe 100V16B (344652). Kun tehdään kokonaan videokuvallinen ovipuhelinjärjestelmä kerrostaloon, tämä malli tarjotaan “talon laskuun”. Yleisnimitys tuotteelle on “Mini”- “Basic” kun taas on varattu puheluureille. Ominaisuuksiltaan se ei kuitenkaan kalpene isompien sisarustensa rinnalla. Suuri, kirkas ja selkeä 5″ näyttö kuuluu jokaiseen malliin. Vain laajat toiminnot on pudotettu pois. Mallissa ei ole soitonsiirtomahdollisuutta, ja ohjelmoitavia painikkeita on yksi. Kuitenkin sillä voi toteuttaa samat toiminnot kuin isommillakin malleilla- yksi ohjelmoitava painike voidaan halutesssa ohjelmoida ohjaamaan porrasvaloja, sillä voidaan soittaa sisäpuhelu jne. Siksi tämä malli valitaan aina, kun valitaan videokuvallinen ovipuhelin. “Miksi maksaa soitonsiirrosta, jos sitä ei tarvita.”
Käyttöohje Classe 100V16B “Mini”Käyttöohje Classe 100V16B

Classe 100V16E, laajat toiminnot soitonsiirrotta

Classe 100V16E on sama kuin 100X16E, mutta ilman soitonsiirtomahdollisuutta. Siinä on samat ohjelmoitavat painikkeet. Malli soveltuu mainiosti isoimman mallin rinnakkaiskojeeksi, tai kun halutaan sisäpuhelutoimintoja ja muita edistyneitä toimintoja.

Classe 100X16E, langaton Wifi

Vanhin ja viisain näistä on Classe 100X16E, “Extra”, “Enchanged”, Btinon tyyppinumerolta 344682. Yleisnimitys tuotteelle on “Max”. Tässä mallissa on soitonsiirto matkapuhelimeen- Classe 100 liitetään asukkaan omaan langattomaan Wifi (Wlan)-verkkoon ja sitä kautta se pääsee maailmalle. Asukkaan matkapuhelimeen asennetaan Bticino App, jonka voi ladata lisenssittä sovelluskaupoista. Tämän jälkeen matkapuhelin laajenee taskussa kulkevaksi ovipuhelimeksi- ja ainoa vaatimus, että Ios/Android-puhelimesi pääsee matkapuhelinverkkoon. Vastaa ovipuhelimeesi vaikka ruuhkabussissa. Yhteistä kaikille Classe 100-sarjan luurittomille ovipuhelimille on suuri, selkeä ja kirkas värikuvallinen 5″ näyttö. Laaja valikoima soittoääniä. Tässä mallissa on myös Netatmo-yhteensopivuus. Puhelimessa on peruspainikkeiden -ovenavaus, puheyhteys, manuaalinen kuvakutsu- lisäksi viisi ohjelmoitavaa painiketta, joilla voidaan ohjata valoja, rikosilmoitinjärjestelmää, soittaa sisäpuheluja.
Classe 100X16E- katso video!

Classe 300-sarja: Enemmän kuin tiedät pyytää

Classe 300 on kosketusnäytöllä varustettu ovipuhelin, josta on kaksi mallia: Classe 300 suurella 7″ näytöllä ja Classe 300EOS, jossa on sisäänrakennettu Alexa. Molemmissa malleissa on yhteys Wifi-verkkoon sekä Netatmo-yhteensopivuus.

Classe 300 soitonsiirrolla ja suurella 7″ kosketusnäytöllä


Classe 300 (344642) on suurella 7″ kosketusnäytöllä varustettu Wifi-kytkettävä ovipuhelin. Erityistä on myös valikoima muistiotoimintoja. Puhelimen voi asettaa tallettamaan soitto: ovipuhelin tallettaa videopätkän puheella soitosta. Siihen voi asettaa myös viestin: tulija kuulee ääniviestin. Erityisen käyttökelpoinen tämä on toimistokäytössä. “Toimistomme on suljettuna lounastauon ajaksi 12.00-12.30, tulethan heti sen jälkeen.” Puhelinta voi käyttää myös muistiona- siihen voi tallentaa ihan tavallisia “muistilappuviestejä”. Kotiin tulija näkee, että ovipuhelimen viestivalo vilkkuu.

Classe 300 video

Classe 300EOS, soitonsiirrolla ja Alexalla


Juuri syksyllä 2021 julkaistu uutuusmalli on Classe300EOS, jossa on moderni pystynäyttö. Uutuusmallissa on myös soitonsiirtomahdollisuus, jolloin ovipuhelin kytkeytyy asukkaan omaan Wifi-verkkoon ja sitä kautta matkapuhelimeen. Eli, tuttua Classe 300 ja Classe 100 Wifi-malleista. Kaikissa liitettävissä uutuusmalleissa on myös Netatmo-yhteensopivuus. Erikoisinta tässä mallissa on sisäänrakennettu Amazon Alexa, jonka kautta voidaan ohjata kodin älylaitteita puheella. Tutustu malliin linkistä:
Classe 300EOS Alexalla ja Wifillä