Kuljetusalan lakko, 16.2.2023

Takaisin

Kuljetusalan lakko, 16.2.2023

Kuljetusalan lakko vaikuttaa hieman tavarantoimituksiimme.

Käytämme pakettien toimitukseen Postia, ja vakio toimitustapamme on Express-paketti. Entiseltä nimeltään “Paketti 14”. Vakio toimituspäivämme ovat tiistai sekä torstai, pyrimme toimittamaan näinä päivinä lähtevät paketit lähiasiamiespostiin puoli neljään mennessä, jolloin ne ehtivät päivän kuljetukseeen. Jakelu pääsääntöisesti joka puolelle Suomea seuraavaksi päiväksi. Asiakkaiden toiveet otetaan toki aina huomioon.

Kuljetusalan lakko vaikuttaa tavarantoimituksiimme: Posti on mukana lakossa, joten sen aikana käytämme Matkahuollon jakopakettia. Pyydämme huomioimaan, että Matkahuollon paketit lähtevät asiamiespisteestä aamulla, eli paketit lähtevät sieltä tiistai- ja torstai-aamuna. Lisäksi pyydämme huomioimaan, että Matkahuollon toimitusaika on huomattavasti hitaampi kuin Postilla. Tiistai-aamulla paketti lähtee kyllä asiamiespisteestä eteenpäin, mutta perille se tulee aikaisintaan perjantaina.

Pahoittelemme tästä asiakkaillemme koituvaa vaivaa. Matkahuollon verkosto ei ole riittävän kattava nopeisiin toimituksiin. Siirrymme takaisin postin kuljetuksiin, kun lakko on päättynyt.