Esitteet

Acet-Tonna

Acet-ovipuhelinjärjestelmät edustavat pitkää perinnettä, analogisia ovipuhelinjärjestelmiä. Acetin vahvuus on puhejärjestelmissä. Painiketaulut edustavat huollon helppoutta, ilkivallankestoa ja tyylikkyyttä. Acet valmistaa myös vanhojen järjestelmien varaosia- yleisosia.

> Acet-ovipuhelinjärjestelmien ja varaosien maahantuonti

Katso lisää

Bticino-Terraneo

Omien maahantuontiemme, Acet-ovipuhelin ja Amplyvox-ovipuhelin lisäksi edustamme Pelcon (ent. Esmi Oy) maahantuomaa Terraneo (Bticino)-ovipuhelinjärjestelmää. Voimme valita asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvan ovipuhelinjärjestelmän näistä merkeistä.

Katso lisää

Erikoisovipuhelintaulut

Maahantuomme mm. Eltas ja Pulsantier Toscanen painiketauluja. Valikoimissa on mm. messinkisiä tyylitauluja, “värikuoria” ovipuhelintauluihin, esim. värikuori Comelitin Powercom-ovipuhelintauluun.

Katso lisää

GSM

Elkesan GSM on ovipuhelinjärjestelmä, joka koostuu Nuance-painiketaulusta sekä GSM-yksiköstä HBE. Järjestelmä on Ranskalais-Suomalaista yhteistyötä: GSM-yksikkö on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Nuance on Ranskalainen laatutuote.

Katso lisää

Amplyvox

Amplyvox-ovipuhelinjärjestelmät ovat korkealaatuisia ja tyylikkäitä digitaalisia ovipuhelinjärjestelmiä. Amplyvox-ovipuhelinjärjestelmät lähtevät edullisesta kotikitistä usean oven ja kymmenien huoneistojen järjestelmiin. Amplyvox digitaalinen ovipuhelinjärjestelmä- tietenkin värikuvalla.

Katso lisää

Taulukuvagalleria

Elkesan Oy valmistaa painiketauluja Suomalaisesta Jaloteräksestä mm. “Esmi-mitoituksella”. Painiketauluja teemme myös muistakin materiaaleista. Taulukuvagalleriassa voitte tutustua näihin tuotteisiin.

Katso lisää

Muut tuotteet

Painiketaulut, ovikellopainiketaulut (esim. ILP-6118:n korvaava ELP-6118), ovipuhelinpainike XP-91459. Erilaisia sähköiseen signaaliin liittyviä tuotteita.

Katso lisää