Bticino-Terraneo

Tuotetiedot

Selaa Bticino Terraneo tuotteiden tuotetietoja: (Lisätty: 24.8.2011)  Avaa »

UUTTA! Vertailutaulukko Comelit-ovipuhelinjärjestelmän vaihtamiseksi Bticino-ovipuhelinjärjestelmäksi.

Eri valmistajien ovipuhelinjärjestelmät ovat helposti vaihdettavissa toiseen. Bticino- ja Comelit-ovipuhelinjärjestelmät ovat samantyylisiä, painiketaulut noudattavat “Italo-standardia” mitoitukseltaan. Väylä niissä on tottakai täysin eri. Tämän ohjeen avulla voitte ottaa Comelit-laitelistan, ja vaihtaa sen avulla Comelit-koodit Bticino-koodeiksi. Pdf-tiedosto,  Lataa »
TARJOUS 1.9.2014! Linea 2000-ovipuhelinjärjestelmä Zamak-painiketaululla ja luurittomalla (handsfree) ovipuhelinmonitorilla. Voimassa Lokakuun 2014 loppuun! Katso tarjous tästä,  Lataa »

Valmistajan tuotetietosivu Legrand Bticino Terraneo-ovipuhelinjärjestelmistä

http://www.bticino.com/video-door-entry-system/index.html  Avaa » 
http://www.bticino.com/products/video-door-entry-system/2-wire-vde-system/  Avaa » 

Tuoteluettelo Legrand Bticino Terraneo 2013

http://www.bticino.com/assets/Uploads/2013_VDE_OFFER_CATALOGUE.pdf  Lataa » 

Asennusohjeistus

http://www.pageflip.bticino.it/vdesgb/  Avaa » 
Oppikirja Bticino-ovipuhelinjärjestelmän toteutuksesta, Avaa Powerpoint-esitys  Lataa »

Technical data sheets- järjestelmäkomponenttien ominaisuudet

Järjestelmän yksittäisten osien tekniset ominaisuudet  Lataa »

Flick-kuvagalleria Bticino-tuotteista

Avaa Flickr-galleria >>

Painiketaulut Bticino Terraneo SFERA NEW ROBUR

Sfera New Robur on uusi painiketaulusarja, joka korvasi 2013 klassisen ja suositun Sfera Classic-painiketaulusarjan. Sfera Classic on edelleen käytössä, ja sitä voidaan käyttää uusissa järjestelmissäkin. Sfera Classic-moduuleita käytetään myös messinkipainiketaulujen runkona. Avaa Sfera New-esite  Lataa »
Sfera New Youtubessa
Sferea New asennusvideo Youtubessa

CLASSE 100- luuriton ovipuhelin videokuvalla

Classe 100 on Bticinon handsfree-ovipuhelin, jossa on kaikki ominaisuudet, jota luurittomalta ovipuhelimelta voidaan vaatia: Miellyttävän kokoinen (14×14 senttiä, 3 cm ohut), kirkas värinäyttö, soittoäänen voimakkuuden säätö ja mykistys merkkivalolla, automaattinen linjankatkaisu, full duplex-puhe (kaksisuuntainen). Soittoääniä on valittavissa yli kymmenen, ja perinteisen “videokuva käynnistyy kutsusta” lisäksi kuva voidaan kutsua painikkeella. Saatavilla on mallit videokuvalla ja ilman, pöytäasennusteline on myös toimitusohjelmassa.  Avaa »
CLASSE100 Youtubessa!

Käyttöohje Bticino Terraneo-ovipuhelinmonitori: Swing 344824

Ovipuhelinmonitori Swing on 2012 uutuusmalli. Monitori on yhteensopiva Bticino-Terraneo-ovipuhelinjärjestelmiin 2-johtiminen väylä. Ovipuhelin videokuvalla on varustettu värikuvallisella videokuvalla, soittoäänen voimakkuudella ja mykistyksellä, ovenavauspainikkeella. Muita toimintoja on kuvankutsu, erikoistoimintonäppäimet ja 17 erilaista käyttäjän valittavaa soittoääntä. Se on yhteensopiva myös vanhempiin Terraneo-väyläjärjestelmiin: Vanhemmat Pivot-monitorit (alk. 2000) on korvattavissa tällä. Käyttöohje,  Lataa »

Käyttöohje Sprint ECO 344242

Bticino Sprint ECO 344242 korvaa edellisen perusovipuhelimen 344202. Asukkaan käyttö on helppoa: Puhelin soi, nostetaan luuri, vastataan, ja avataan ovi. Puhelimessa on myös mykistin vakiona. Käyttöohje:  Lataa »

Käyttöohje Sprint sekä Sprint+, 344202 sekä 344212

Bticino Sprint 344202 on perusovipuhelin ilman lisätoimintoja, sen korvaa nykyään 344242. Puhelimessa 344202 on soittoäänen mykistin vakiona. Toisin kuin uusi peruspuhelin 344242, 344202 puhelinta ei voi käyttää video-ovipuhelinjärjestelmien audiokojeena. Bticino Sprint sekä Sprint+ 344212 on ovipuhelin, jossa on vakiona soittoäänen mykistin. Lisäksi siihen saa lisättyä lisätoimintoja, esim. kytkin+led-kortin, jolla mykistyksestä saa merkkivalon. Kytkin+ledin kautta saadaan myös lisättyä lisäsummeri puhelimen rinnalle. Molemmissa puhelinmalleissa on sama käyttöohje.  Lataa »

Yleisesite 2011 EN

Bticino Terraneon uusimmat painiketaulut sekä huonekojeet. Julkaistu: 2011.  Avaa »

AXOLUTE

Legrand Bticino (Terraneo) tuoteperheen tyylikkäin ja monipuolisin tuotesarja on AXOLUTE. Axolute-sarjassa on mm. painiketaulu lasietulevyllä, kapasitiivisella kosketusnäytöllä. Kamera on säädettävissä Axolute-vastauskojeesta, jossa on mm. 8″ kosketusnäyttö. Axolute-painiketaulu on täysin yhteensopiva myös kaikkiin Bticino Terraneo-kaksijohdinovipuhelimiin sekä myös Bticino Closed IP-järjestelmään. Painiketaulun suojausluokka on IP54 ja iskunkestävyys IK07.  Avaa »

Youdiagram ovipuhelinjärjestelmien suunnitteluohjelmisto

Suunnitteluohjelma Youdiagram 2.7.3. Suunnitteluohjelmalla voidaan suunnitella Bticino-ovipuhelinjärjestelmä muutamalla klikkauksella. Ohjelmasta saadaan järjestelmästä suunnitelmakuva pdf- ja autocad-muodossa, sekä laitelista ostoslistaksi. 113 Mt.

Versio 2.7.3: Lataa »
Kun versio 2.7.3 on asennettu, ohjelma voidaan päivittää uusimpaan versioon, 2.7.6. (bticino.com) Lataa »
Lisätietoja “luemut.txt” Bticino.com-sivustolla:  Avaa »
Ohje (5.9.2014)  Lataa »

ESIMERKKIKAAVIOT BTICINO

Legrand Bticino Youdiagram-ohjelmalla voit laatia helposti monimutkaisiakin Bticino Terraneo-ovipuhelinjärjestelmiä, tehdä niistä laiteluettelon, pdf-kuvan, cad-kuvan (dxf). Youdiagram-ohjelmistolla järjestelmän laatiminen on helppoa: Ohjelma käyntiin, “uusi”, “kerrostalo”, “video, audio”, ja sen jälkeen yksinkertaisesti klikkaillaan painiketauluja, puhelimia ja laitteita valikosta. Voit myös käyttää valmiita esimerkkitiedostoja, ja aloittaa muokkaamisen niistä. Avaa tästä esimerkkikaaviot.  Lataa »

Asennusohje Digi terraneo (2-johdinjärjestelmä)

Audiojärjestelmän asennusohje.  Lataa »
Terraneo 2-lankainen ovipuhelinjärjestelmä, yleisesite.  Lataa »
Terraneo-ovivalvonnasta, käyttöohje  Lataa »
Laaja esite, kieli englanti, koko n. 45 M  Lataa »
Laaja esite Terraneo-ovivalvonnasta, kieli englanti, koko 850 kt (vanha versio, lyhyt ja ytimekäs)  Lataa »
Asennusohje  Lataa »
2-lankainen video-ovipuhelinjärjestelmä, tekninen dokumentti, Suunnitteluohje  Lataa »
Englanninkielinen esite video-ovipuhelinjärjestelmästä, 8-lankainen; laitteet samat kuin 2-lankaisessa  Lataa »
Kuvagalleria Terraneo-tuotteista. Tutustu!  Lataa »
Terraneo-ovipuhelintauluja asennetusta kohteesta. 34 painikkeen uppoasennettu taulu ruostumattomasta teräksestä tehdyssä sovitekehyksessä. Pdf-tiedosto 500 kt.(Terraneo-ovipuhelinjärjestelmien myynti: Elkesan Oy.Ruostumattomasta teräksestä valmistetut taulut, suunnittelija ja valmistaja Elkesan Oy. Teemme kehyksiä myös muihin järjestelmiin.), kohdekuva  Lataa »
Koodilukko 332650, Asennus- ja käyttöönotto-ohje.  Lataa »