Ajankohtaista 16.3.2020: Korona-virus ja palvelumme

Takaisin

Ajankohtaista 16.3.2020: Korona-virus ja palvelumme

Koronavirus ei aiheuta merkittävää haittaa yrityksellemme ja palveluillemme. Palvelemme normaalisti. Meillä on sopiva varasto tuotteita itsellämme, ja päämiestemme varastot sijaitsevat Italian lisäksi Norjassa, Tanskassa, Ranskassa, Puolassa ja Saksassa. Saatavuus on näin taattu.

Asennus- ja huoltotoimintamme jatkuu normaalisti edelleenkin. Korostamme, että varsinkin tällä hetkellä on tärkeää, että ovipuhelinjärjestelmät toimivat: nimenomaan turvallisuusnäkökohdat korostuvat. Uusien järjestelmien asennuksissa ei ole poikkeuksia myöskään.

Olemme käyneet asentajiemme kanssa läpi riskianalyysin ja toimintaohjeet. Huolloissa toimimme seuraavasti:

  • Emme kättele
  • Asentajamme pitää mukana käsidesiä, ja hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.
  • Käydessämme asukkaiden kotona pidämme “turvavälin”. Pyydämme asiakkaita huomioimaan myös tämän, ja välttämään muutenkin kontaktia asentajaamme.
  • Noudatamme yskimisessä ja aivastamisessa ohjeistusta. Asentajiamme on myös pyydetty välttämään yskimistä ja aivastamista huoneistoissa. Pyydämme tätä samaa myös asiakkailtamme.
  • Koronavirus leviää pisaratartuntana, pintakontakti ei ole niin merkittävä tartuntalähde. Tästä huolimatta: Asentajamme käyttävät suojasormikkaita ja mahdollisuuden mukaan käytämme desinfioivia puhdistuspyyhkeitä. Vältämme ihokontaktia laitteisiin.
  • Asentajillamme on käytössä harkintavalta, emme pakota ketään töihin.

Haluamme palvella teitä edelleenkin ja edellämainituilla ohjeilla pidämme yhteiskunnan toiminnassa.